FLIXBUS - vouchery na 30 % slevu
Stále k mání vouchery na Flixbus(ve foru najdeš 26.5). Mám na 998Kč a na 499Kč. Přenechám se slevou - oba za 1000, nebo i jednotlivě, dražší za 700, levnější za 350. Byl to návratek za stornovanou cestu a zřejmě nevyužiji. Nákupem a použitím docílíš 30%slevy. Nejsem si jist, zda to jde, ale mohlo by....10% na slevový kód a zaplatit voucherem koupeným s takovou slevou znamená o 40% levnější cestu, (např. Airbank v aplikaci nyní nabízí 15% - ale platí jen 10min, nutno generovat těsně před nákupem). Pro vouchery/dotazy piš na beliw@hotmail.cz.
beliw napsal(a):Stále k mání vouchery na Flixbus(ve foru najdeš 26.5). Mám na 998Kč a na 499Kč. Přenechám se slevou - oba za 1000, nebo i jednotlivě, dražší za 700, levnější za 350. Byl to návratek za stornovanou cestu a zřejmě nevyužiji. Nákupem a použitím docílíš 30%slevy. Nejsem si jist, zda to jde, ale mohlo by....10% na slevový kód a zaplatit voucherem koupeným s takovou slevou znamená o 40% levnější cestu, (např. Airbank v aplikaci nyní nabízí 15% - ale platí jen 10min, nutno generovat těsně před nákupem). Pro vouchery/dotazy piš na beliw@hotmail.cz.
Voucher za storno a voucher na slevu nezkombinuješ. Můžeš si leda požádat o zkombinování víc voucherů za storno do jednoho, pak se prodlouží platnost. Taky si za vouchery můžeš koupit jízdenku, tu pak časem stornovat a zase prodloužit platnost. :)
Jinak mě teď celkem naštvali tím, že peníze za zrušenou rezervaci z jejich strany vrací 4-8 týdnů...
Taky mate v aplikaci ceny v am. dolarech a o mnohem více než normální ceny? a navíc nakonec vám přidají obrovský poplatek? wtf
[citace="risavalent1"]
Mám pár kupónů na -15%.. Tak se mi ozvěte do zprávy. Prodám za symbolických 5 Kč.
Dobry den mela bych zajem pokud mate jeste nejaky voucher. Rada vam dam 5kc.
Pokud si svoji MC kartu zařadíte do programu MasterCard Priceless Specials, tak tam je aktuálně k mání ještě asi 19,000 ks kuponů na slevu 10% u Flixu.
http://www.pricelessspecials.cz/
PS: Karty nejdou v současnosti ověřovat, ale kupón stáhnete bez problémů.
Ahoj, výše je výčet všech možných věrnostních programů, kde si můžeš voucher vygenerovat. Ale pokud nemáš ani jeden, tak ti pošlu do zprávy.
K dispozici vouchery. Na 998Kč a na 499Kč. Přenechám se slevou - oba za 1000, nebo i jednotlivě, dražší za 700, levnější za 350. Byl to návratek za stornovanou cestu a zřejmě nevyužiji. Platnost do konce ledna 2021.
beliw napsal(a):K dispozici vouchery. Na 998Kč a na 499Kč. Přenechám se slevou - oba za 1000, nebo i jednotlivě, dražší za 700, levnější za 350. Byl to návratek za stornovanou cestu a zřejmě nevyužiji. Platnost do konce ledna 2021.
Posílám soukromou zprávu
Slevomat znovu prodává "slevy" na Flixbus. Oproti dřívějšku je v prodeji jen 15% (už žádná limitovaná nabídka 30%) plus na vybrané linky po Česku 20%.
Ideální je si vytočit 10 Kč na kolotoči a pak koupit slevu (ale to myslím jde jen u účtu v kategorii Platinum). Nebo nějakou nabídku ohodnotit s fotkou a za těch 10 Kč to koupit.
Ahoj, máte někdo prosím 15% na Flixbus?
Ideálně pokud má někdo kartu od ČSOB a mohl by jí vygenerovat.
Ahoj, mám tu pár flixbus voucherů ze slevomatí produkce na 15% slevu na linky projíždějící skrz ČR. Nutné uplatnit do konce října. Využije to někdo? Já na 99% ne. Když tak kontakt do SZ.
15 % na všechny autobusové linky jedoucí přes ČR:
CEH66NBZYZ4
CEH66B7GYPL
Kupony uplatníte nejpozději 31.10.2020, ale i na jízdy po tomto datu.